Detall de la notícia

CANDIDATURA A LA COMISIÓN NACIONAL DE ANESTESIOLOGÍA Y REANIMACIÓN
Publicat: 16/04/2018

EL DR. PAU VALLHONRAT ALCÁNTARA, RESIDENT D'ANESTESIOLOGIA DE 2N ANY DE L'HOSPITAL DE LA SANTA CREU I SANT PAU, ÉS CANDIDAT A VOCAL A LA COMISIÓN NACIONAL DE ESPECIALIDADES.

HI HA 3 CANDIDATURES PRESENTADES PER A 2 PLACES DE VOCAL, AMB LA QUAL COSA ES DEMANA LA PARTIPACIÓ ACTIVA DE TOTS ELS RESIDENTS DE LA SCARTD. REBREU UNA CARTA PERSONAL DES DEL MINISTERI PER A REALITZAR LA VOTACIÓ.

Les votacions es realitzaran des de el 16 d'abril fins a les 9 a.m. del 23 d'abril.

oEl praaaoper mes d'abril tindran lloc eleccions a vocal en representació dels residents a la Comissió Nacional d'Anestesiologia i Reanimació.
 
Des de Secretaria del Consejo de Nacional de el Ministeri de Sanitat han enviat una nota comunicant que, tot i havent enviat una carta a tots els residents, de la nostra especialtiat NO hi ha canditats a data d'avui.
 
Es molt important la representació dels especialistes en formació en les funcions que corresponen a les Comisions Nacionals, sent una de les més rellevants la elaboració dels programes formatius i l'assessorament en tot lo relatiu a la formació de la especialitat.
 
A cada Comissió Nacional hi ha DOS vocals en representació dels residents. La durada es de dos anys. Per tant i per tant, per tal de no tenir vacants a la Comissió Nacional, cal que es presentin residents que estiguin cursant SEGON any de residència, per complir els dos anys al finalitzar la seva formació com a R4.
 
Donada l'importància d'aquesta representació des de la Junta de la SCARTD us animem a presentar la vostra candidatura o be a presentar una candidatura conjunta de tota Catalunya.

El plaç de presentació de candidatures s'ha ampliat fins al 3 d'abril a les 10 a.m. 

Les votacions es realitzaran des de el 16 d'abril fins a les 9 a.m. del 23 d'abril.

Ben cordialment,
 
 
Dra. Rosa Villalonga Vadell
Presidenta de la SCARTDl
ina.antolin@esade.edu