Detall de la notícia

Anestesiologia premiada en els Premis i Beques de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears
Publicat: 31/05/2018

Dr. Martí Manyalich (Premi Josep Trueta ) i Dra. Roser Guasch (Premi CCR)

El passat dimarts dia 22 de maig va tenir lloc a l’auditori de l’Acadèmia, l’acte de Lliurament del Premis i Beques de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears i de diferents Societats Científiques. Ens complau comunicar que dos socis de la nostra Societat van ser guardonats.

 PREMI DE L’ACADÈMIA JOSEP TRUETA. Atorgat al Dr. Martí Manyalich Vidal.

 Aquest premi està destinat a premiar la trajectòria de recerca, dins l’àmbit de les ciències de la salut, que en els últims cinc anys hagi donat com a fruit una o més publicacions científiques d’arreu del món, almenys una de les quals durant l’any 2017, realitzada a Catalunya, les Balears, València o Andorra, que hom consideri que posseeix les millors qualitats.

 Perquè el seu treball ha contribuït de manera important en l’èxit de transplantament d’òrgans a Espanya i altres països, i ofereix guies de tractament que milloren la qualitat, eficiència i disponibilitat-accessibilitat d’aquests tipus de transplantaments.

 Col·laboradors: Gloria Páez Duarte, Chloë Ballesté Delpierre, Ricard Valero Castell, David Paredes Zapata,  Ignacio Revuelta Vicente, Frederic Oppenheimer Salinas, Laura Cañas Solé, Luis Ricardo Lauzurica Valdemoros, Fritz Diekmann, Nuria Masnou Burralló, Anna Vila Santandreu.

 

PREMI DEL CONSELL CATALÀ DE RESSUSCITACIÓ. GUARDÒ D’INSTRUCTOR D’HONOR DEL CONSELL CATALÀ DE RESSUSCITACIÒ. Atorgat a la Dra. Roser Garcia Guasch

 En reconeixement als seus mèrits i a la seva dilatada tasca en favor de la promoció i la difusió dels suport vital a Catalunya. 

 

Des de la Societat Catalana d’Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor (SCARTD) volen felicitar als guardonats per premis que han rebut, en reconeixement a la seva trajectòria professional així com per la seva contribució en benefici dels pacients i de la societat.

 ENHORABONA!