Detall de la notícia

la nova xarxa social per a metges
Publicat: 08/06/2018

El Dr. Gerard Turmo, resident d’Anestesiologia i Reanimació de l’Hospital Universitari de Bellvitge, i el Dr. Rafael Garcia Prado, resident de Medicina Familiar i Comunitària de l’Hospital Clínic, són els creadors i impulsors d’Hipocraticum.com, la primera xarxa social exclusiva per a metges en llengua castellana.

 

La xarxa, de registre i accés gratuïts i adaptada a la legislació de protecció de dades, permet compartir informació professional amb la resta de membres, contactar amb altres companys, o consultar un centre de recursos amb milers de registres.

Després del primer any d’existència, Hipocraticum és a punt d’arribar als mil usuaris de 56 especialitats diferents, que ja han aportat més de 2.400 publicacions (comentaris, imatges, vídeos..). A més, a hores d’ara la xarxa ofereix 1.600 recursos d’associacions i societats, 300 bases de dades, 1.100 guies clíniques i 1.200 revistes especialitzades.

Gerard Turmo, co.impulsor del projecte, explica que “després d’un estudi de mercat, ens vam adonar que el col·lectiu mèdic, tot i la seva potència, només podia recórrer xarxes socials genèriques, amb una diversitat de temes i interessos, de manera que crèiem que necessitava un canal especialitzat en temes professionals”.

Animem, sobre tot als facultatius residents de la nostra especialitat, a conèixer Hipocraticum.com, a la qual podeu accedir a través de la pàgina web https://www.hipocraticum.com o baixant-vos les aplicacions mòbil per a iOS o Android, ambdues gratuïtes, ja que poden ser de gran utilitat.