Detall de la notícia

Premi Raventós
Publicat: 21/07/2018

Com sabeu, malauradament el Dr. Francesc Puigollers i Colás el passat mes de juny ens va deixar.

Benvolguts,

Com sabeu, malauradament el Dr. Francesc Puigollers i Colás el passat mes de juny ens va deixar.

Ell va ser el fundador del Premi  Jaume Raventós l’any 1967 i ha estat President del Tribunal del Premi, de manera ininterrompuda, durant 50 anys, sempre amb un criteri científic estricte, rigorós i exemplar per a tots.  Aquest any ja no podrem comptar amb ell dels seus consells i les seves valuoses valoracions.

El Tribular d’aquest Premi sempre ha estat constituït per La Junta Directiva de la Societat Catalana d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor (SCARTD) i el propi Dr. D. Francesc Puigdollers (creador del Premi i ex-president de la SCARTD).

En rebre tots els treballs presentats per a l’edició 2018 durant la reunió de la Junta Directiva de la SCARTD, el passat dia 9 de juliol, es va decidir per unanimitat que, a partir d’ara , el Tribunal del Premi Jaume Raventós estaria constituït per tots els membres de la Junta, presidit pel/la President/a de la SCARTD corresponent.

Així mateix, es va decidir que, donats els avenços tecnològics actuals, es revisarien i actualitzarien els criteris establerts a les Bases per poder optar a aquest Premi a partir de la edició de l’any 2019. Tan aviat com estiguin establerts els nous criteris es comunicaran a tots els nostres socis amb temps suficient i les noves Bases es publicaran a l’espai corresponent de la nostra pàgina web.

Aquest any, abans de l’entrega del Premi, que tindrà lloc durant el proper Congrés de la SCARTD els dies 8 i 9 de novembre, farem un merescut homenatge al seu fundador, Dr. Francesc Puigdollers.

 

Ben cordialment,

 

 

 

Junta Directiva de la SCARTD

Juliol de 2018