Detall de la notícia

Homenatge a la Dra. Maria Oliveras. Pionera en l’especialitat d’Anestesiologia a Catalunya durant la postguerra.
Publicat: 12/11/2018

Homenatge a la Dra. Maria Oliveras. dimecres dia 14 de novembre de 2018. Cuina de l’Espai Francesca Bonnemaison. Sant Pere més Baix, 7 08003 Barcelona.

Homenatge a la Dra. Maria Oliveras. Pionera en l’especialitat d’Anestesiologia a Catalunya durant la postguerra.

 

 

Des de la càtedra Josep Termes de Lideratge, Ciutadania i Identitats de la Universitat de Barcelona, de la que és director acadèmic el Dr. Agustí Colomines, s’organitza des de fa un temps un Cicle de conferències que s’anomena Doblement Invisibles.

 

Aquest Cicle està dedicat a les dones que han tingut trajectòries vitals i professionals molt importants en diferents àmbits, però que per diferents circumstàncies, pròpia voluntat o el tarannà d’avui, han quedat desdibuixades, així com també pel fet d’haver nascut dones, han quedat silenciades . El Cicle pretén recuperar-les i posar en valor tot lo han fet i aportat. Al mateix temps volen vincular totes aquestes dones amb les seves entitats o institucions de referència.

 

El proper dimecres dia 14 de novembre de 2018 tindrà lloc tindrà lloc la sisena sessió del cicle d’aquest any, dedicada a les Dones científiques: Maria Oliveras i Aurèlia Pijoan.

 

La conferència sobre la Dra. Oliveras l’impartirà el Dr. Carles Hervás, historiador oficial de la nostra Societat.

 

Tindrà lloc a Cuina de l’Espai Francesca Bonnemaison. Sant Pere més Baix, 7 08003 Barcelona.

 

Des de la Junta de la SCARTD agrairíem la vostra assistència.

 

Trobareu el programa en aquest ajuntat en aquesta notícia.