Detall de la notícia

Enquesta malestar emocional dels professionals en el context de la pandèmia en relació a la COVID-19. Societat Catalano-Balear de Cures Pal·liatives
Publicat: 11/06/2020

Durant la fase d’alarma viscuda arran de la pandèmia per la COVID-19, els professionals sanitaris i no sanitaris que treballen en contacte amb pacients, han estat sotmesos a una situació d’alt estrès, que de no detectar-se, en casos extrems podria conduir a patir un trastorn per estrès post traumàtic.

En molts centres que tenen equips de psicologia s’estan desenvolupant recursos per poder donar un suport adequat als professionals. De moment, s’estan organitzant amb professionals experts, però sense evidència de quina ha estat la vivència de la situació que hem viscut.

És per aquest motiu, que des del grup de Recerca de la Societat Catalano-Balear de Cures Pal·liatives i del Grup de Psicologia d’aquesta societat i amb la intenció que al dissenyar programes de suport emocional puguin anar molt dirigits a la situació viscuda volem conèixer la nostra realitat i per aquest motiu ens interessa saber com estàs a nivell emocional i psicològic.

La participació per suposat és voluntària i garantim que totes les dades seran tractades de forma anònima i confidencial i únicament s'utilitzaran a efectes estadístics.

Gràcies per la teva col·laboració!

Enquesta aquí