Detall de la notícia

Noticia decès Dra. Pintanel
Publicat: 20/07/2020

Lamentem comunicar-vos el traspàs,el  dia 23 de juny de 2020, de la Dra. Teresa Pintanel, anestesiòloga de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

Des de la Societat Catalana d’Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor volem expressar els nostre condol i acompanyament tant a la seva família i amics, com a tots els companys del Servei d’Anestesiologia i Reanimació de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

La Dra. Pintanel ha dedicat tota la seva carrera professional al Servei i l’hospital, sent un puntal en els quiròfans de la segona planta, i molt concretament, en el d’Otorinolaringologia, del que era referent. Estimada per els equips quirúrgics, per els companys de servei, per els residents i per els seus pacients.

Professional de gran experiència, amb una actitud serena i equilibrada, tenia la confiança de tothom i convertia en senzill un gran problema, aportant sempre solucions.

Persona alegre i de gran somriure, articulava i canalitzava tots els esdeveniments festius del seu Servei, nomes ha fet que guanyar-se amics.

Ha treballat durament tota la teva vida i encara en actiu, ens ha deixat massa d’hora, quedant moltes coses per fer i per veure, que segur, els teus companys t’explicaran algun dia.

No saps com et trobarem a faltar. Descansa en pau Teresa.