Detall de la notícia

Decès Dr. Canet
Publicat: 14/01/2021

Benvolguts companys,

Lamentem comunicar-vos el traspàs ahir, dimecres 13 de gener de 2021, del Dr. Jaume Canet i Capeta, que fou Cap de Servei d’Anestesiologia i Reanimació de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol durant molts anys, President (2005-2009) i Medalla d’Or de la nostra Societat.

El Dr. Canet ha estat referent de l’Anestesiologia a Catalunya, a Espanya i a nivell internacional, desenvolupant la nostra especialitat en les tres vesants: assistencial, docent i de recerca, en les que ha treballat incansablement. Durant la seva presidència va impulsar nombrosos estudis de recerca, projectant des de Catalunya la nostra especialitat.

Gran anestesiòleg, ha estat un magnífic mestre i company de moltes generacions d’anestesiòlegs. Però sobre tot, una gran persona i un gran amic ,que sempre ha estat al costat de tothom en tot moment, amb el seu característic somriure, ajudant, proporcionant i compartint sempre la seva amistat  i companyia.

Una llarga i compromesa implicació que ha dut a terme fins al final i que mereix tot el nostre reconeixement i gratitud, sent un exemple a seguir per a tots nosaltres.

Moltes gràcies Jaume per la teva dedicació a la nostra especialitat, la teva humanitat i la teva bondat i respecte per a tothom, companys, amics i pacients.

Segur que des de les teves estimades muntanyes ens continuaràs acompanyant a tots.

Descansa en Pau.

La vetlla tindrà lloc al Tanatori de Ronda de Dalt avui des de les 16.30 hores.

El funeral tindrà lloc demà, dia 15 de gener de 2021, a l’ esmentat Tanatori, a les 13.30 hores