Detall de la notícia

Dia Internacional de l’Anestesiologia
Publicat: 15/10/2021

El 16 d’octubre de cada any es celebra el Dia Internacional de l’Anestesiologia, amb l’objectiu de rendir un homenatge especial a una professió que ha aportat tants avenços a la medicina y a la humanitat en general.

Aquest any, per a celebrar aquesta data tan significativa per a nosaltres, cal reconèixer la gran tasca realitzada per tots els anestesiòlegs/anestesiòlogues durant tants mesos de pandèmia, adaptant-nos, improvisant i innovant, per tal de superar la situació d’emergència, amb una reactivitat admirable, elaborant protocols i tractaments innovadors i al mateix temps, difonent els nous coneixements, amb un objectiu: afrontar la situació crítica dels malalts, assegurar la qualitat i seguretat de les cures i mantenint una relació humanitària amb els pacients i les seves famílies, realitzant, al mateix temps, la resta d’activitats assistencials. D’altre banda, també hem superat amb èxit el canvi de totes les activitats formatives al format audiovisual.
Tot aquest treball conjunt, ha fet que haguem aconseguit arribar a ser, ara per ara, més de més de 1000 socis,  que demostra la cohesió i la força de la especialitat a Catalunya.

Cal gaudir del nostre dia i sentir-nos orgullosos de la nostra especialitat i del nostre treball. Feliç dia a tots/totes.


Societat Catalana d’Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor (SCARTD)