Detall de la notícia

Recepció de l’Acadèmic Electe al Molt Il·ltre Dr. Carles Hervàs i Puyal
Publicat: 19/06/2019

El passat diumenge, dia 16 de juny de 2019, va tenir lloc l’acte de Recepció a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya ,com Acadèmic Electe numerari, del Dr. Carles Hervàs i Puyal.

 

Durant l’acte, el Dr. Hervàs va llegir el discurs d’entrada, que va tractar el tema “La Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya i els progressos de l’anestèsia al llarg dels segles XIX i XX: la visió del historiador”. El discurs de benvinguda i resposta va estar a càrrec de l’Acadèmic Numerari Emèrit Dr. Jacint  Corbella i Corbella.

 

El Dr. Hervàs, era membre corresponent per elecció de la Reial Acadèmia des de 1998,  adscrit a la secció quarta, per a tasques de la història de la Medicina, en la que ha participat activament, secció per la que ha estat elegit i en la que continuarà fent les mateixes funcions, en ser doctor en Medicina i en Història.

 

Des de la Societat Catalana d’Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor volem felicitar i donar l’enhorabona al Dr. Hervàs, per haver obtingut aquest merescut reconeixement i distinció,  fruit de tants anys de dedicació a la Medicina, a l’Anestesiologia i a la Història, que reflecteix el gran treball fet i que continua fent, tant a nivell professional com acadèmic.

 

Enhorabona i moltes felicitats.